close

Cart

Cart

close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: +389 71 215 581
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
9 am - 23:59 pm
Saturday
9 am - 23:59 pm
Sunday
9 am - 23:59 pm
Cart £0.00 0
EJANI DHE NA VIZITONI NEVE!

Bëni rezervimin tuaj në Restorantin Burimi 3

Ne ofrojmë vendin dhe ambientin e duhur për të lënë rutinën tuaj të përditshme prapa dhe për të shijuar jetën së bashku me miqtë dhe familjen tuaj. Rezervoni një tavolinë për veten tuaj . Vetëm na bëni një telefonatë gjatë orarit tonë të punës.

ORARI I PUNËS:
 

Çdo Ditë 09.00 am – 23.59 pm

NA GJENI NË:
 

Vërtok, Gostivar 1230

KONTAKT:
 

Tel: +389 71 215 581
Email: info@restaurantburimi3.com
© 2018 Copyright Restaurant Burimi3

Created with love by VAV Company

X