close

Cart

Cart

close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: +389 71 215 581
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
9 am - 23:59 pm
Saturday
9 am - 23:59 pm
Sunday
9 am - 23:59 pm
Cart £0.00 0
Дојдете и посетете нас!

Направете резервација во Restorant Burimi 3

Ние обезбедуваме вистинското место и околина за да ја оставите вашата дневна рутина зад себе и да уживате во животот заедно со вашите пријатели и семејството. Резервирајте маса за себе. Само ни се јавите во текот на нашето работно време.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
 

Секој Ден 09.00 am – 23.59 pm

ПОСЕТЕТЕ НАС:
 

Вруток, Гостивар 1230

КОНТАКТ:
 

Тел: +389 71 215 581
Емаил: info@restaurantburimi3.com
© 2018 Copyright Restaurant Burimi3

Created with love by VAV Company

X