close

Cart

Cart

close

Booking

Please enter your name
Please enter your telephone
Please choose person number
Please choose the date
Please choose the time
Your booking is successfully sent
Something went wrong. Your booking was not send.
 
Tel: +389 71 215 581
Email: sales@goodresto.com
 

For booking groups of twelve or more, please refer to our functions page

 
close
Monday - Friday
9 am - 23:59 pm
Saturday
9 am - 23:59 pm
Sunday
9 am - 23:59 pm
Cart £0.00 0
 
RESTAURANT BURIMI 3

Një restorant i mrekullueshëm
në qendër te zemrës së Vrutokut

Ky vend i mrekullueshëm është komod, miqësor dhe shërben ushqime më të mira përreth. Restoranti Burimi 3 ka një pamje të mrekullueshme ku mund të shijoni shikimin si dhe burimin e lumit të mrekullueshëm Vardar.

© 2018 Copyright Restaurant Burimi3

Created with love by VAV Company

X